Powerwalking Nieuwerkerk buitengewoon in beweging

De Nieuwerkerkse Powerwalkingclub loopt zowel letterlijk als figuurlijk  lekker. Begin mei dit jaar organiseerde zij een Powerwalk XL voor de gevorderde powerwalker door Park Hitland.

De laatste beginnerscursus van de Powerwalkingclub Nieuwerkerk ad IJssel zit erop. Ondanks een klein beetje regen leverde de routes van zoń 7 kilometer mooie resultaten op. Er werden vele oefeningen uitgevoerd en kon men elkaar wat beter leren kennen. Een aantal van de groep gaat nu door met de reguliere powerwalks. A.s. maandag 31 mei start er een groep op maandagavond om 19.30 uur in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een keer mee powerwalken? Meld je aan voor een gratis proefles via onderstaande knop:

Powerwalking is lopen op tempo (6- 7,5 km pu) met spierversterkende oefeningen tussendoor. Groepsvibe van de lessen is heerlijk, leden zijn leuk trainers zijn enthousiast en de routes zijn gevarieerd en zo veel mogelijk door de natuur. Er wordt bijna dagelijks lesgegeven. Op doordeweekse dagen voor de reguliere en de gevorderde powerwalker en zaterdag alleen voor de gevorderde.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.