Golfen, genieten én goede doelen steunen: Golfweek bij Hitland!

De week van maandag 6 tot en met zaterdag 11 september staat bij Golfbaan Hitland in het teken van de jaarlijkse golfweek. Tijdens deze week kan iedereen aan evenementen deelnemen, waarbij de opbrengst traditiegetrouw volledig ten gunste komt van goed doel(en). In 2020 is er in totaal 30.000 euro bij elkaar gegolfd en ook in 2021 hoopt Hitland een mooie opbrengst bij elkaar te golfen.


Gezelligheid, sportief en culinair genieten én goede doelen ondersteunen: dit alles staat centraal tijdens de Hitland Golfweek. In samenwerking met de Rotterdam Charity club organiseren we gezamenlijk diverse events waarbij de opbrengst dit jaar ten gunste komt van maar liefst vier goede
doelen: Stichting Leergeld Hollandsche IJssel, Stichting Zuidplas Helpt, Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en de Joost Luiten Foundation. Uiteraard houdt de organisatie zorgvuldig rekening met de geldende coronamaatregelen en is het programma daar waar nodig aangepast. Iedereen is van harte welkom om aan één of meerdere evenementen deel te nemen. Inschrijven kan via www.hitland.nl/golfweek, tenzij het evenement al vol is.

Weekprogramma:
Maandag 6 september Golfplaza Texas Scramble Open
Dinsdag 7 september Vrije starttijden, incl. donatie
Woensdag 8 september Golf, Vino & Oysters (vol)
Donderdag 9 september Golf, Vino & Oysters dag 2
Vrijdag 10 september Golfdag voor externe partij
Zaterdag 11 september Hitland Open

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.