Extra kerstpakketten voor Stichting Zuidplas Helpt met opbrengst Hitland Golfweek 2020


In samenwerking met Golfbaan Hitland, restaurant Hit eten & drinken en supermarkt MCD Nieuwerkerk verspreidt Stichting Zuidplas Helpt in de week van 21 december 150 goed gevulde kerstpakketten. Dit is mogelijk gemaakt door deelname van golfers en bedrijven aan evenementen in de jaarlijkse golfweek op Hitland om geld in te zamelen voor diverse goede doelen. De stichting bezorgt de kerstpakketten bij inwoners die daarvoor in aanmerking komen in Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud Verlaat en Zevenhuizen.

De decembermaand staat voor Stichting Zuidplas Helpt in het teken van de jaarlijkse kerstpakketten actie, welke zij dit jaar voor de 17e keer organiseren. Mensen kunnen soms in een situatie terecht komen die zo schrijnend is, dat zij zonder financiële of andersoortige hulp het hoofd net aan of niet
boven water kunnen houden. Om, zo mogelijk, in deze leemte te voorzien is de Stichting Zuidplas Helpt actief. Met de kerstpakketten actie hopen zij een lichtpuntje met de Kerstdagen te bieden.

Het bezorgen van 150 (extra) kerstpakketten is mogelijk gemaakt dankzij de jaarlijkse goede doelen golfweek op Golfbaan Hitland. In de week van 7 t/m 12 september is er o.a. 7.500 euro bij elkaar gegolfd voor de kerstpakketten actie van Stichting Zuidplas Helpt. De opbrengst van de golfweek
komt traditiegetrouw ten goede aan lokaal georiënteerde goede doelen. De kerstpakketten zijn samengesteld en ingepakt door lokale supermarkt MCD Nieuwerkerk. Naast het beschikbare budget heeft MCD de pakketten aangevuld met een aantal extra’s.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.