Actiedag SP huurverlaging: flyers, petitie en actiebord Dianthus

De SP in de gemeente Zuidplas maakte vrijdag 5 maart onderdeel uit van een actie voor verlaging van de huurprijzen van woningen. Zo werden er meer dan 200 kantoren van verhuurders beplakt met actieborden waarop de SP duidelijk wil maken dat na de huurbevriezing in de sociale sector het nu tijd is voor de volgende stap: huurverlaging.

In Nieuwerkerk aan den IJssel werd de entree van het Dianthus voorzien van een actiebord. Mw Busshers, een van de bewoonsters van een huurappartement van het complex gelegen aan het Mezendaal hoopt op deze manier haar medebewoners ook actief te maken voor een eerlijke huur en beter onderhoud.

Eerder deze week werden er op verscheidene plaatsen in de gemeente flyers verspreid met informatie over de actie en de oproep de petitie te ondertekenen. Namens afdeling Zuidplas was afdelingsvoorzitter Serena Rodenburg aanwezig bij het gesprek tussen de woordvoerder van Vestia en tweede kamer lid Sandra Beckerman.

kopfoto: Mw Busschers/ SP-Zuidplas

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.