Tot middernacht boodschappen doen in Nieuwerkerk tijdens de decembermaand

Ook de Albert Heijn vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel breidt de openingstijden uit om zo de klantenstroom in de decembermaand goed te spreiden. En dat betekent dat de supermarkt een van de 250 supermarkten van de Zaanse grootgrutter is die pas om middernacht de deuren zal sluiten.

De supermarktketen wil voorkomen dat het te druk wordt in de winkels en probeert zo de klantenstroom in december goed te spreiden. Naast het verruimen van de openingstijden zet Albert Heijn in de aanloop naar de kerstdagen alvast de nodige houdbare producten die klanten kopen voor de feestdagen in de bonusfolder, dit zodat de consument die alvast in huis hebben.

Wij hopen dat onze klanten niet allemaal tegelijk komen winkelen en gebruik maken van deze ruime mogelijkheid.

Alber Heijn-Reigerhof

De supermarkt roept klanten ook op om de geldende regels in acht te nemen. Dat betekent, kom alleen boodschappen doen en houd anderhalve meter afstand. De speciale ouderenuurtjes zullen ook blijven bestaan.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.