JBC Nieuwerkerk verstrekt mondkapjes aan haar leden

JBC Nieuwerkerk verraste zaterdag 24 oktober haar leden met het uitdelen mondkapjes. De jeus de boules vereniging deed dit met het oog op de komende verplichting tot het dragen van een mondkapje in de publieke ruimte en natuurlijk de gezondheid van de leden.

Naast de aanwezige leden kunnen ook de overige leden een mondkapje ophalen welke voorzien zijn van het logo van JBC Nieuwerkerk. De vereniging laat hierbij zien dat de petanque sport in deze tijd nog steeds veilig beoefend kan worden met inachtneming van de huidige corona regels. De vereniging beschikt over 30 buitenbanen en 14 binnen banen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.