Deuren muziekschool open voor pop-up locatie GGD

Zaterdag 19 november was de MOZ-Art muziekschool in Nieuwerkerk aan den IJssel  ingericht als pop-up locatie van de GGD Hollands Midden. Inwoners konden zonder afspraak binnenlopen voor een herhaal Covid vaccinatie.

Men kon een herhaalprik  krijgen als men 12 jaar of ouder is en de basis serie corona prikken hebt afgerond. . Ook als je na deze eerste basisprik(ken) al een of meerdere herhaalprikken hebt gekregen, mocht men opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting.

De muziekschool  aan de Schubertstraat wordt ook zaterdag 26 november en zaterdag 17 december ingericht als pop-up locatie van de GGD Hollands Midden.Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie. Op ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zui

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.