Apotheek Reigerhof beperkt open

Eerder berichtten wij u over apotheek Reigerhof. De titel van het bericht wekte de indruk dat de apotheek volledig gesloten zou zijn. Echter, de apotheek is open van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur en werkt via een dienstluik. Excuses voor de onduidelijkheid die mogelijk is ontstaan.

Apotheek Reigerhof in Nieuwerkerk is de komende dagen beperkt geopend. Nadat 1 medewerkster positief is getest op het Covid-19 virus en daaropvolgend een aantal assistentes in quarantaine moeten verblijven kan de apotheek, gelegen aan het winkelcentrum Reigerhof, niet de normale zorg bieden en garanderen. Dit laat de apotheek desgevraagd weten aan JBN nieuws.

Apotheek Dorrestein zal de zorg in ieder geval tijdens tot en met 2 oktober op zich nemen. Medicatie is wel te verkrijgen via de zogenaamde medicatiekluis of dienstloket. Dit loket is toegankelijk via de hoofdingang. De deuren zullen gesloten zijn, enkel bestaat de mogelijkheid om spoedmedicatie zoals bijvoorbeeld antibioticakuren en medicatie die u nodig heeft te leveren. De apotheek  vraagt verder herhaalmedicatiebestellingen zo als mogelijk uit te stellen of dit te doen via apotheek Dorrestein.
De apotheek laat verder weten alle zeilen bij te zetten om alles veilig en goed te laten verlopen. “ wij nemen geen enkel risico, voor zowel de klanten als ons personeel niet”. Meer informatie kunt u vinden op de website van de apotheek.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.