Messentrekker aangehouden in Nieuwerkerk

Zaterdagavond 4 juli hield de politie Waddinxveen-Zuidplas een 33 jarige Duitser aan op verdenking van bedreiging met een mes.

Rond 18:45 uur werd op de Middelweg in Moordrecht een man bedreigd nadat deze de Duitse man ergens op aansprak. De man trok direct een mes en bedreigde de melder hiermee. Nadat vervolgens de verdachte wegreed werd hij in zijn auto even later in Nieuwerkerk aan den IJssel gezien en kon de man worden aangehouden. Het mes, een stiletto, had hij nog in zijn jaszak. Een speekseltest wees tevens uit dat de man onder invloed was van cocaïne en THC. Er is daarom ook bloed afgenomen, wat na onderzoek moet uitwijzen in hoeverre de man onder invloed was. De politie meldt verder dat naast deze feiten de man in Duitsland in Duitsland ook nog een rijverbod te hebben en dus feitelijk helemaal de weg op mocht. De man is ingesloten in het cellencomplex. De recherche zal zich vandaag verder met deze zaak bezighouden.

foto: Politie Waddinxveen-Zuidplas

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.