Getuigen beroving buspassagier lijn 190 gezocht

Zondagavond 4 februari tussen 21.15 en 21.30 uur is een 60-jarige vrouw bij de bushalte Land voor water in Moordrecht (richting Gouda) bedreigd, mishandeld en beroofd. De districtsrecherche Alphen aan den Rijn – Gouda komt graag in contact met getuigen van deze gewelddadige beroving. Dit kan door te bellen met 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer 2024037171.

De vrouw was net de Arriva-bus 190 uit Rotterdam uitgestapt toen de dader onder bedreiging en mishandeling de tas van de vrouw wegnam. De dader rende er na de beroving vandoor. Mogelijk hebben andere passagiers in de betreffende bus 190 van Rotterdam naar Gouda iets opvallends gezien. Ook passagiers in de passerende bus op het Land voor Water richting Rotterdam zouden iets gezien kunnen hebben. Misschien zijn er bewoners of voorbijgangers die iets van de beroving hebben gezien en/of die de dader hebben zien wegrennen. Ook camerabeelden zijn nog welkom.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.