Gouda doet gooi naar zendmachtiging Zuidplas

Naast omroep Zuidplas wil ook Gouda-fm een gooi doen naar de zendmachtiging publieke lokale omroep voor de gemeente Zuidplas.

De (commerciële) Goudse omroep heeft hiervoor een officiële aanvraag gedaan bij het commisariaat van de media. Deze zal nadat de gemeenteraad van de gemeente Zuidplas met beide partijen in gesprek heeft gevoerd en beide toekomstplannen heeft bekeken  begin 2020 een besluit moeten nemen.

Gouda-fm probeerde eerder, in 2017,  een zendmachtiging te krijgen in Gouda. De gemeente Gouda koos toen voor een andere partij, Gouwestad. De huidige uitzendmachtiging  in de Zuidplas loopt in januari 2020 af.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.