Buurtapp Nieuwerkerk maakt doorstart

De Nieuwerkerkse Buurtapp maakt een doorstart. Nadat eerder de vrijwilligers van deze vorm van buurtpreventie met hun werkzaamheden waren gestopt uit onvrede betreft de samenwerking met de gemeente Zuidplas leek het er even op dat het over en uit was met deze beroemde app.

Inmiddels is op de facebookgroep “Je Bent Nieuwerkerker” te lezen dat Paul van Waasdijk de nieuwe coordinator is geworden van de buurtapp.

“Na het vernemen van Nynke Bosselaar” dat zij ging stoppen, heb ik na enig overleg het stokje overgenomen”. Paul bedankte in zijn bericht Nynke voor de voorliggende jaren als coordinator van de buurtapp.

In het bericht geeft Paul verder aan zeer nauw overleg te hebben met de gemeente afdeling Openbare Orde en Veiligheid. De gemeente laat weten binnen korte tijd te komen met een persbericht over het veranderen van de coordinator.

Inwoners die al eerder waren aangemeld bij deze app hebben of krijgen binnenkort een app met de vraag het nieuwe nummer van de coordinator op te slaan. Voor wie nog niet is aangemeld kan dit doen via de site: www.zuidplasveilig.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.