Krabbendam Kadoverpakking wordt onderdeel van nieuw bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk a/d IJssel

Op 4 september a.s. wordt symbolisch de eerste heipaal geslagen van het nieuwe bedrijvenpark Kleine Vink in Nieuwerkerk a/d IJssel. De plek waar groothandel Krabbendam Kadoverpakking zich naar verwachting vanaf juni 2020 zal vestigen in een nieuwbouw bedrijfspand met een kenmerkende en opvallende uitstraling.

Op een feestelijke manier zal op 4 september a.s. het project voor het nieuwe bedrijventerrein KleineVink officieel worden gestart. De bouw van het nieuwe bedrijfspand van Krabbendam Kadoverpakking zal in november beginnen en naar verwachting in mei 2020 worden opgeleverd. Krabbendam Kadoverpakking, groothandel in kadoverpakkingen en megastrikken, is al 12 jaar gevestigd in Moordrecht. Wat ooit werd opgezet op een zolderkamer door de eigenaar Dave Krabbendam is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 10.000 artikelen. Om ruimte te maken voor meer groei is een ander bedrijfspand essentieel.

Nieuw bedrijfspand

In de zoektocht naar een nieuw en vooral groter bedrijfspand is Dave Krabbendam uitgekomen ophet nieuwe bedrijventerrein Kleine Vink. Op dit terrein zal een bedrijfspand gebouwd worden wat ruim twee keer zo groot is als de huidige vestiging. In de architectuur van het gebouw is gekozen voor het uitstralen van de kern van Krabbendam Kadoverpakking, namelijk kadoverpakkingen en megastrikken. Zo zal het gebouw zorgen voor herkenbaarheid en een sfeerimpressie van buitenaf.

Ligging

De locatie Kleine Vink wordt omgeven door de rijksweg A20, de Hoofdweg, de bebouwde kom van Nieuwerkerk a/d IJssel en de Laan van Avant Garde. Het nieuwe bedrijfspand van Krabbendam Kadoverpakking zal worden gebouwd vlak naast de rijksweg A20 en de korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk. Naar verwachting zal Krabbendam Kadoverpakking in juni 2020 verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand.

Uitbreiding

Krabbendam Kadoverpakking heeft in het huidige kantoorpand geen ruimte meer om te groeien, waardoor de tijd is aangebroken om te verhuizen naar een nieuw en groter bedrijfspand. Het ruim twee keer zo grote bedrijfspand maakt het mogelijk dat er meer artikelen opgeslagen kunnen worden, dit zorgt voor meer mogelijkheden qua assortiment. De 150 m2 showroom geeft klanten de mogelijkheid om een groot aantal artikelen te komen bekijken en zal zorgen voor een betere klantbeleving. De ideale ligging aan de rijksweg A20 heeft uiteraard ook een rol gespeeld in het besluit om te gaan verhuizen naar Kleine Vink.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.