Fitland Nieuwerkerk overgenomen door Basic Fit

Sportschool Fitland aan de Parkzoom in Nieuwerkerk aan den IJssel is overgenomen door de groep Basic Fit. Dit zal betekenen dat de bekende naam zal verdwijnen in het sportcomplex.

Per 1 juli zullen naast de vestiging in Nieuwerkerk ook alle andere Fitland filialen worden overgenomen door Basic Fit. De Fitlandgroep laat in een reactie weten : ‘’Door ons aan te sluiten bij de grootste speler op de Europese markt bieden wij zekerheid dat men in de toekomst kan blijven sporten op de vertrouwde locatie. We hebben alle vertrouwen  in deze stap met Basic Fit die super gemotiveerd is om een mooie en uitdagende  sportomgeving te blijven bieden”. Aan de huidige voorwaarden, faciliteiten  en lidmaatschap zal voorlopig niks veranderen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.