7e Hitlandrun in natuurpark Hitland

Zondag 26 mei start voor de 7e keer de Hitlandrun in Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. In dit prachtige stukje natuur zullen er deze dag op verschillende afstanden gelopen kunnen worden.

Voor kinderen start om 11:00 uur de Kidsrun waarbij een afstand van 1 of 2 kilometer moet worden afgelegd. Inschrijfkosten bedraagt 5 euro.
Volwassenen hebben de mogelijkheid om te starten op de afstanden 5km en 10km.
De inschrijfkosten hiervoor bedragen 10 euro (5km) en 12,50 euro (10km)
Deze starten gezamenlijk om 12.00uur.

De opbrengsten van de Hitlandrun zullen ook dit jaar weer ten goede komen aan Stichting Roparun. Het geld dat wordt opgehaald door deze stichting wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Meer informatie: https://www.roparun.nl/nl/

De organisatie van de Hitlandrun wordt ook dit jaar weer gedreven door Team Geen Getrut. Als drievoudig deelnemer van eerdere edities van de Roparun, dragen zij dit goed doel een warm hart toe. Zij zetten met de organisatie van de Hitlandrun dit jaar hun sportieve energie weer om aan een bijdrage aan dit goed doel. Meer informatie: https://www.geengetrut.nl/

Voorinschrijven kan t/m 19 mei via https://inschrijven.nl/
Voorafgaand aan de wedstrijd zijn na-inschrijvingen ook mogelijk.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.