Nieuwerkerk 3 maakt kans op promotie

JBC Nieuwerkerk 3 heeft afgelopen zaterdag haar koppositie in het klassement verder versterkt. Met 3 punten voorsprong op de nummer 2 ligt een promotie binnen handbereik. In de vijfde speelronde won Nieuwerkerk 3 overtuigend van tegenstander Les Francophiles uit Ommoord. Wanneer zij haar koppositie handhaaft, promoveert het 3 e Nieuwerkerkse team naar de vijfde divisie.


Ook in de hogere divisies werd de vijfde speelronde gespeeld. Nieuwerkerk 1 won deze triplettenronde van MIDI 2 met 5-12 en 13-12. Zij heeft hierdoor uitzicht op de vijfde plaats op de ranglijst. Nieuwerkerk 2 won, eveneens met overtuiging, van het Sleeuwijkse JB Altena 1. Het drietal maakt
hierdoor kans om naar de derde plaats te stijgen. De winst is mede te danken aan Arie van Vliet. Hij verving Wilco Dekker, die met een blessure kampt. Beide teams handhaven daarmee hun plaats in de derde divisie, na hun promotie van vorig jaar.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.