Trotse aspirantenploeg brandweer Nieuwerkerk 9e tijdens finale

De aspirantenploeg van de vrijwillige brandweer uit Nieuwerkerk aan den IJssel is zaterdag 6 oktober als 9e geëindigd tijdens de landelijke finale Junioren brandweer en Aspirantenbrandweer in Mijdrecht.

Uit het hele land waren er teams naar de landelijke finale naar Mijdrecht gekomen om te strijden voor de titel. Bij de junioren werd Alblasserdam eerste. Bij de aspiranten behaalde Leerdam de eerste plaats, gevolgd door Neerijnen en Vinkeveen. Het aspirantenteam uit Nieuwerkerk mag dan wel als 9e  van Nederland zijn geëindigd, toch kunnen heren en dame met een tevreden gevoel terugkijken op deze wedstrijd.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.