Jaarlijkse Halloween optocht vraagt hulp van alle Nieuwerkerkers

De organisatie van de jaarlijkse Halloween optocht in Nieuwerkerk aan den IJssel is achter de schermen al tijden druk bezig om ook de komende editie 2018, op vrijdag 26 oktober te laten slagen. Om deze tocht nog spannender en sfeervoller te laten verlopen is men op zoek naar ideeën maar vooral ook hulp.

Nadat vorig jaar ruim 450 mensen, jong en oud, deelnamen aan de griezeltocht zat er voor de organisatie er maar 1 ding op, een nog groter griezelfestijn voor iedereen ! De Halloween optocht wordt jaarlijks georganiseerd door speeltuinvereniging de IJsselkids, Verhage Dorrestein, Stichting Evenement en de Facebookpagina JeBentNieuwerkerkerals. Velen lopen een angstaanjagende route vanaf winkelcentrum Dorrestein naar de speeltuin aan de Kleinpolderlaan met onderweg diverse griezelmomenten. Nieuw dit jaar is dat Fabia Dancecenter zich aansluit bij het griezelfeest.
De organisatie kan wel wat hulp gebruiken vertellen Renaldo de Vries en Henrike de Goede aan JBN.

“Doordat er steeds meer animo is om mee te lopen barst de organisatie bijna uit zijn voegen, en zijn wij op zoek naar lokaal organisatietalent. Van Schminckers tot figuranten, mensen met griezelkostuums en andere ideeen zijn zeer welkom, de komst van Fabia Dancecenter is natuurlijk al geweldig!”.

Naast hulp van de inwoners vraagt de organisatie ook of er lokale ondernemers zijn die dit evenement willen sponsoren.
Wilt u hulp bieden, reageert u dan op de facebookpagina JeBentNieuwerkerkerals of stuur een mailtje naar info@jebentnieuwerkerker.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.