zonovergoten rommelmarkt brengt 42.000 euro op

Het was weer flink druk in de straten rondom het Kerkelijk Centrum op de J.A. Beyerinckstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. De jaarlijkse rommelmarkt met zo’n 80 kramen werd dit jaar voor de 42e keer georganiseerd en werd niet alleen bezocht door Nieuwerkerkers maar velen kwamen ook van ver daar buiten. Onder zomerse temperaturen zat de sfeer er goed in.

De vrijwilligers achter de jaarlijkse rommelmarkt zijn al maanden voor de grote dag bezig met de voorbereidingen zoals ophalen en sorteren van spullen zodat de kwaliteit van de spullen optimaal is. Naast de veiling van antieke spullen werd er ook een de inwendige mens gedacht. Naast patat was er ook vers fruit te koop. De totale opbrengst van deze editie was E 42000 euro. Met deze opbrengst zijn er naast een gedeelte voor de eigen gemeente diverse doelen waar de opbrengst naar toe zal gaan. De opbrengst van de rommelmarkt 2017 was E 44.000 euro.

 

moe maar zeker voldaan. de vrijwilligers na afloop van de rommelmarkt

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.