Een zomerse kermis komende week

De jaarlijkse kermis zal komend weekend weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 26 mei kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermissfeer op het raadhuisplein.

Dit plein zal wederom weer 6 dagen lang dagelijks tussen 13:00 uur en 22:00 uur het toneel zijn van veel kermispret. Dit keer geen uitzicht vanaf de Streetdance op het gemeentehuis zoals op de foto van de kermiseditie 2017 maar wellicht een mooie kijk van bovenaf op het bouwterrein. Donderdagavond 31 mei zal na afloop van de kermis de boel razendsnel moeten worden afgebroken, vrijdag 1 juni vind u gewoon weer de vertrouwde markt op het plein.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.