Sportvliegtuig vloog even eerder boven Nieuwerkerk

Het sportvliegtuigje dat dinsdag 22 mei neerstortte in een buitengebied tussen Bergambacht en Stolwijk vloog even eerder ook boven Nieuwerkerks grondgebied.

Het vliegtuigje, een Cessna met registratiecode PH/SBM was eerder opgestegen vanaf Rotterdam The Hague Airport en vloog via Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda richting Bergambacht/Stolwijk waar het toestel neer is gestort. Bij het ongeluk kwamen de  twee inzittenden om het leven.Volgens ooggetuigen ging het mis bij het maken van een looping. Onderzoekers van de Onderzoeksraad voor Veiligheid zijn onderweg naar de plek van het ongeluk.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.