Sportvliegtuig vloog even eerder boven Nieuwerkerk

Het sportvliegtuigje dat dinsdag 22 mei neerstortte in een buitengebied tussen Bergambacht en Stolwijk vloog even eerder ook boven Nieuwerkerks grondgebied.

Het vliegtuigje, een Cessna met registratiecode PH/SBM was eerder opgestegen vanaf Rotterdam The Hague Airport en vloog via Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda richting Bergambacht/Stolwijk waar het toestel neer is gestort. Bij het ongeluk kwamen de  twee inzittenden om het leven.Volgens ooggetuigen ging het mis bij het maken van een looping. Onderzoekers van de Onderzoeksraad voor Veiligheid zijn onderweg naar de plek van het ongeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.