Nieuwerkerker Martin Wijnen zwemt voor onderzoek ALS

Op zondag 9 september vindt de 7e editie van de Amsterdam City Swim plaats. De Amsterdam City Swim is een zwemtocht van 2018 meter door de Amsterdamse grachten met als doel zoveel mogelijk donatiegeld op te halen voor onderzoek naar ALS en de kwaliteitsverbetering van het leven van ALS patienten.

`Er moet een medicijn gevonden worden voor de ziekte ALS`

Nieuwerkerker Martin Wijnen uit Nieuwerkerk aan den IJssel zwemt ook mee om geld op te halen voor deze stichting. Voor de derde keer zal hij meedoen en zo zijn steentje bijdragen aan de actie. “Er moet een medicijn gevonden worden voor de ziekte ALS, daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Ik hoop dat er veel mensen zijn die mij willen helpen en een mooie donatie doen`.

Mensen die Martin willen steunen met de actie kunnen meer informatie vinden op:

https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/martin-wijnen

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.