Foodtruck Festival weer druk bezocht

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk Aan Den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

Waar vorig jaar nog wat onbekendheid was ten aanzien van het drie daagse evenement weet inmiddels een groot deel van de inwoners het festival te vinden. Maar ook uit omliggende dorpen kwamen velen een bezoek brengen, een biertje, wijntje drinken of een hamburger eten. De mobiele keukens serveerden diverse soorten hapjes en drankjes, waaronder Mexicaanse tortilla’s, oesters, smoothies, pizza, hamburgers en donuts. Ook was er een truck met live muziek aanwezig.
De diverse “foodtrucks” hadden het flink druk en mede door wederom prachtig festivalweer waren de gezellig ingerichte terasjes flink vol. Nieuw dit jaar waren de activiteiten voor kinderen. Waar ouders in ongedwongen sfeer genoten op de terrasjes, vermaakten kinderen zich in de draaimolen, kinderspelen of de “stiltedisco”.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.