Brick King LEGO winkel organiseert bouwwedstrijd voor het goede doel; Speeltuin De IJsselkids

In Nieuwerkerk en omgeving kent iedereen De IJsselkids, de speeltuin waar veel kinderen en ouders regelmatig komen. De speeltuin bestaat dit jaar 10 jaar. Nadat het Brick King LEGO winkel ter ore kwam dat zij geen subsidie meer krijgen, besloten zij om een wedstrijd te organiseren om geld op te halen voor de populaire speeltuin aan de Kleinpolderlaan.

Geld inzamelen

De LEGO winkel gaat het geld inzamelen door middel van een grootste bouwwedstrijd op zaterdag 14 april. De wedstrijd zal in de winkel aan de Kerklaan 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn. Deelnemers maken kans op mooie LEGO prijzen. Deelname aan de bouwwedstrijd is €3,– per persoon en dit bedrag wordt gedoneerd aan de speeltuin. Hopelijk doen er heel veel kinderen mee, zodat er een mooi bedrag gedoneerd kan worden.

De wedstrijd
Tijdens de bouwwedstrijd krijgt iedereen 45 minuten de tijd om te bouwen wat je wilt. Er is geen specifiek thema, dus je mag bouwen wat je wilt. Na 45 minuten wordt de winnaar van de betreffende ronde bekend gemaakt. Aan het eind van de dag wordt er ook een dagwinnaar bekend gemaakt.

Aanmelden
Zaterdag 14 april organiseren wij de hele dag bouwwedstrijden, voor kinderen van 3 tm 12 jaar. Er zijn een aantal ronden en per ronde is er plek voor 12 kinderen. Je kunt van te voren aanmelden en dan kun je het tijdstrip van jouw keuze doorgeven. Aanmelden is niet verplicht, je kunt gewoon inlopen. Let op: als je je aanmeldt, dan ben je van jouw plek verzekerd. Aanmelden kan via https://www.brickking.nl/aanmelden-super-bouwwedstrijd

De prijzen
Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen voor de deelnemers. Per ronde wordt er een winnaar uitgekozen, die een mooie cadeaubon van ons krijgt. De dagwinnaar maakt zelfs kans op een cadeaubon twv €25,–. Voor alle deelnemers is er een kleine verrassing.

Feest bij De IJsselkids
Zaterdag 21 april viert de speeltuin dat zij 10 jaar bestaan, met een groot feest. Er zullen vele activiteiten zijn, waaronder een treintje en een prijzen rad. Bij het prijzen rad zijn ook een aantal cadeaubonnen van Brick King LEGO winkel te winnen. Op deze dag zal Brick King LEGO winkel het opgehaalde bedrag overhandigen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.