SP, D66 en CDA Zuidplas aan het woord in een kakelverse ochtendshow bij Omroep Zuidplas

Dat de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen zal inmiddels niemand ontgaan zijn. De lokale politieke partijen zijn druk bezig met hun campagnes om de kiezer te overtuigen om te gaan stemmen.

Bij de collega’s van Omroep Zuidplas zijn er iedere zaterdag ochtend in het programma “Zuidplas in het Weekend” politieke kopstukken te gast om te praten over de diverse partijstandpunten.
Zo is zaterdag SP fractievoorzitter Jan Baas te gast om het verkiezingsprogramma van de SP Zuidplas toe te lichten.
Ook Jan Verbeek van het CDA komt aan het woord over het verkiezingsprogramma die de Christen Democraten deze week bekend hebben gemaakt.
Ook een andere politieke partij maakte afgelopen week zijn verkiezingsprogramma bekend, namelijk D66. Omroep Zuidplas spreekt hierover met lijsttrekker Rik van Woudenberg.

Maar naast politiek ook aandacht voor het actuele lokale Nieuws vanuit de diverse dorpskernen die de Zuidplas rijk is.
Aan Jan Lassche, gebiedsbeheerder van Park Hitland wordt de vraag gesteld hoe het nu komt dat er bij iedere vorstperiode problemen rondom de ijsbaan zijn en of er nog geschaatst kan gaan worden op de schaatsbaan in het Hitland.

Ook is er aandacht voor cultuur. Zaterdag 3 maart wordt van 20.00 tot 21.30 uur in de Ontmoetingskerk van Zevenhuizen een concert door het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker uitgevoerd. Diezelfde John Bakker is te gast in de studio om uitgebreid in te zoomen op deze naderende culturele activiteit.
Kortom, zaterdagochtend, fris en fruitig een kakelverse ochtendshow bij de lokaalste radio van de regio, Omroep Zuidplas !

Omroep Zuidplas is onder andere te beluisteren via het geluid achter de kabelkrant,  Ziggo kanaal 40.

Klik hier voor de vele luistermogelijkheden.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.