Nieuwerkerkse vist 13 verdwenen fietsen uit de Ringvaart

Nadat de fiets van haar dochter in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 februari was verdwenen besloot Lynda de Pater op eigen houtje te gaan zoeken naar de stalen ros van haar dochter.

De fiets was het laatst gezien bij het station aan de kant van de Kleinpolderlaan en omdat er stukken fiets zichtbaar boven het water uitstaken werd er besloten daar te gaan dreggen. Uiteindelijk zijn er 13 fietsen uit het water gehaald die nu netjes staan te drogen onder de fietsdoorgang onder het station. Het gebeurd vaker dat onverlaten uit baldadigheid fietsen op deze plek in het water gooien. Medewerkers van de gemeente Zuidplas halen met regelmaat fietsen uit het Kanaal.

Het was zaterdagmiddag overigens opvallend druk onder het spoor, meerdere Nieuwerkerkers kwamen kijken of hun vermiste fiets er bij stond. En de fiets van de dochter van Lynda, die werd als laatste in het water gevonden!

De politie Waddinxveen -Zuidplas roept eventuele getuigen van deze daad op zich te melden. Ook via buurtapp Nieuwerkerk is hiervoor een oproep gedaan.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.