IJsselkids Nieuwerkerk viert 10e verjaardag groots, maar heeft hulp nodig!

Feest komend voorjaar bij speeltuinvereniging de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kinderspeeltuin die gerund wordt door vele vrijwilligers bestaat 10 jaar.

En om deze bijzondere verjaardag te vieren hebben de vrijwilligers van de speeltuin gelegen aan de Kleinpolderlaan een groots verjaardagsfeest in de planning die zal gaan plaatsvinden op zaterdag 21 april. Tussen 10:00 uur en 16:00 uur zal er van alles te beleven zijn. Onder andere zal er een modeshow door Villa Dorrestein worden georganiseerd. Maar er zullen ook springkussens zijn, kinderen kunnen worden geschminkt, en is er een Rad van Fortuin waar vele mooie prijzen te winnen zijn. Men kan paardrijden en net als bij de vijf jarige verjaardag van de leukste speeltuin uit de regio komt ook weer de NUSO bus op bezoek. Dit betekent een immens luchtkussen, skelters en talloze oud Hollandse spelletjes. Voor 2,50 euro krijgen de kids op deze speciale dag een polsbandje die toegang geeft tot alle attracties en activiteiten in de speeltuin.

De Nusobus vol met grote en kleine spelen zal ook weer aanwezig zijn.

De vrijwilligers zijn nog volop bezig met het feestprogramma maar nu al is duidelijk dat er hulp moet komen in de vorm van sponsoring. De speeltuinvereniging krijgt van de gemeente geen subsidie dus is deze afhankelijk van donateurs die de mogelijkheid voor de kids in de Zuidplas om te kunnen spelen in de Speeltuin een warm hart toedraagt. De vrijwilligers doen dan ook een oproep aan lokale bedrijven om zich aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@speeltuinijsselkids.nl of te bellen naar 06-41697404. Voor lokale bedrijven goed voor de naamsbekendheid, voor de kids veel speelplezier!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.