Een mooi, gezond en positief 2018 !!!!

De redactie van www.jebentnieuwerkerker.nl  wenst iedereen een mooi, gezond en positief 2018 toe. Wat 2018 voor ieder zal brengen is afwachten. Ook dit jaar zullen wij u dagelijks op de hoogte houden van de actualiteit vanuit het laagste punt van Nederland. Van de gemeenteraadsverkiezingen in maart, tot de sloop van het oude gemeentehuis. Van evenementen zoals de Vlootschouw in Nieuwerkerk, tot de avondvierdaagse. Nieuws brengen als het er is, ieder uur. Kortom, wij zijn er klaar voor !!

 

Het nieuws team

Bob, Ricky, Eelko

 

 

 

 

Geluk zit niet altijd in grote dingen. Geluk moet je proberen zelf te maken.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.