Nieuwerkerkers massaal aan de oliebol, rustige aanloop viering oud op nieuw

Lange rijen bij de oliebollen verkoop in winkelcentrum Reigerhof op deze laatste dag van het jaar.

Al vanaf 12:00 uur stonden er velen te wachten bij de verkoopkramen van bakker Klootwijk in het hart van het winkelcentrum. De bakkerijketen werd afgelopen week door de oliebollentest van het Algemeen Dagblad gekozen tot de bakker met de beste oliebollen van Nederland. En menig bezoeker moest er even geduld voor hebben om deze zelf te kunnen proeven. De rij liep enkele momenten op tot bij de boekhandel, de sfeer was gemoedelijk.
Maar ook de nummer 26 uit de oliebollentest, de kraam op het Raadhuisplein deed goede zaken vandaag. De openstelling van winkels op de zondagen in onze gemeente lijkt dan ook definitief zeer succesvol.

De bakkerij pakt het groots aan.

De aanloop naar de jaarwisseling loopt tot nu toe in Nieuwerkerk aan den IJssel rustig. Volgens de politie en afdeling veiligheid van de gemeente Zuidplas zijn er tot nu toe geen noemenswaardige incidenten geweest. Door de vele regen vandaag is het opvallend rustig in de straten en wordt er in vergelijking met voorgaande jaren weinig vuurwerk afgestoken. Volgens de verwachting van onze weerman Leen de Koning blijft er vanavond de kans op buien maar is het met wat geluk rond de jaarwisseling met 7 graden droog.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.