Winnaars kerstverrassingsbox bekend gemaakt

Tijdens Kaarsjesavond 2017 in het oude dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel kon men iemand voordragen bij de kerstwensboom, waarmee men een kerstverrassingsbox voor iemand anders kon winnen. De kerstverrassingsbox is een pakket vol met verrassingen van de ondernemers van Het Oude Dorp.

Ruim 150 wensen voor de medemens
Er kwamen ruim 150 wensen voor de medemens binnen; die allemaal erg divers waren. Er werden veel moeders genomineerd, omdat zij altijd voor iedereen klaar staan. Ook werd er gedacht aan mensen met financiële tegenslag, gezondheidsproblemen of andere problemen.

De ondernemers van het Oude Dorp hebben vijf pakketten samengesteld en dit zijn de winnaars; Berry Groen, Ernst Moerkerken, Melissa, Kiki Heijster en Rop van Lopik.

Kiki nomineerde haar oma ‘omdat zij altijd lief is en voor haar klaar staat’. Melissa nomineerde haar moeder “Gewoon omdat zij het verdiend’.
Dorpsbekende Rob van Lopik werd meerdere malen genomineerd, vanwege het vele goede werk dat hij voor Nieuwerkerkers doet. Rob werd uitgenodigd om zijn pakket op te halen. Op de vraag of hij dit pakket wel zelf zou houden, antwoorden hij lachend dat hij vast ook dingen weg zou geven.

De winnaars hebben het pakket inmiddels opgehaald, zodat zij hun genomineerde voor kerst met het uitgebreide pakket kunnen verrassen.

De organisatie van de jaarlijkse Kaarsjesavond kan ook met een tevreden gevoel terugkijken op de geslaagde avond waar weer veel inwoners op afkwamen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.