Druk bezocht Midwinterfeest luidt het kerstweekend in

Het Midwinterfeest afgelopen vrijdag 22 december op het Raadhuisplein was 1 groot feest! De organisatie kan dan ook met grote tevredenheid terug kijken op dit grootse evenement.

Het was  het tweede jaar dat er rondom de kerstboom op het Raadhuisplein activiteiten werden georganiseerd. Vorig jaar besloten een aantal Nieuwerkerkers een kerstavond neer te zetten met een kerstkoor en oliebollen, dit jaar sloegen de stichting Evenement en de facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker de handen ineen om een groot event neer te zetten voor alle inwoners uit onze gemeente. Door middel van steun van lokale ondernemers werd er met een paar maanden van voorbereiding een grootse avond opgezet waar voor jong en oud veel te doen was. Sport en Bewegen Zuidplas sloot zich ook bij de organisatie aan zodoende er ook een heuse ijsbaan werd neergezet waar velen zichtbaar van genoten. Maar naast de ijsbaan waren er ook springkussens, rodeoslee, winter survivalbaan en diverse spelen.  Kinderen konden in de verwarmde Blokkies tent kerstversiering maken en vervolgens in de grote kerstboom op het plein hangen. Naast chocomelk, erwtensoep, cupcakes warmden velen zich ook op aan de gluwein. De photobooth was een kraker, ruim 500 bezoekers gingen op de foto in winterse sferen. Deze foto’s kunt u terug kijken via deze link.

DJ Sander zorgde voor het muzikale gedeelte. Ook het kerstkoor S1Voice kon rekenen op een enthousiast publiek. Het optreden van de dansers van eXplosiondance zorgde ervoor dat het publiek vol in beweging kwam. De avond in sneeuw werd afgesloten met de spectaculaire lasershow van RDV-events. Naar schatting hebben rond de 1200 mensen over de gehele avond het kerstevent bezocht. Aan de reacties van de bezoekers en op de facebookgroep te zien ontkomt de organisatie er niet aan om komend jaar wederom een groot Midwinterfeest te organiseren.

de vele foto’s kun t u vinden op onze facebookpagina

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.