Pizzabezorger bedreigd in Essenpark Nieuwerkerk aan den IJssel

De politie Waddinxveen Zuidplas is op zoek naar getuigen van een brutale roof die plaatsvond op zondagavond 26 november in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Omstreeks 21:50 uur fietste in het Essenpark een pizzabezorger die werd tegengehouden door een 3 tal jongens. De jongens vroegen de pizzabezorger om geld en gooide een steen tegen zijn fiets. De pizzabezorger had geen geld bij zich, dus de 3 jongens gingen er zonder buit vandoor. De 3 jongens waren donker gekleed, leeftijd rond de 17-18 jaar en waren donker getint. 1 jongen droeg een Nike jas en een pet. De andere 2 jongens droegen een jas met capuchon.

Bent u gisteren getuige geweest van de poging straatroof, of heeft u meer informatie over de daders, neem dan contact op met ons via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Vermeld hierbij het procesnummer: 2017336883.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.