Christenunie/SGP trakteert ouderen op bloemen

Met maar liefst 500 bloemetjes ging de ChristenUnie/SGP tijdens de Nationale Ouderendag op vrijdag 6 oktober langs de verpleeg- en verzorgingstehuizen in Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Om ouderen in het zonnetje te zetten en te vertellen dat ieder mens van waarde is.

Raadslid Cock van der Spek zocht de bewoners van Beth-San op. Hij genoot van het rondbrengen van de bloemetjes. “Ouderen hebben zoveel levenservaring. Ze hebben ons land opgebouwd. Daar kunnen wij als een jongere generatie van leren.” Waardering voor ouderen is niet altijd even vanzelfsprekend, weet Van der Spek. “Juist daarom vinden we het als ChristenUnie/SGP zo belangrijk om ouderen in het zonnetje te zetten. Ieder mens is van waarde. Dat kunnen we in deze tijd niet genoeg benadrukken.”

Niet alleen de bewoners van Beth-San, maar ook de ouderen in De Meander en Dianthus in Nieuwerkerk aan den IJssel en De Zevenster in Zevenhuizen ontvingen een bloemetje. Met dank aan de inzet van raadsleden, vrijwilligers en jongeren.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.