Lichaam vermiste vrouw Moordrecht gevonden

De 18 jarige vermiste vrouw uit Moordrecht is vanmorgen levenloos aangetroffen nabij het gemaal in Moordrecht bevestigen bronnen binnen de politie.

De vrouw werd sinds vrijdagavond 6 oktober vermist vanaf de Klutendreef in Moordrecht waar zij even na 18:00 uur op skeelers was vertrokken.
Via burgernet heeft De politie een bericht verspreid waarin burgers worden opgeroepen uit te kijken naar de vermiste vrouw.
Naast de politie aan de grond is er ook een politie helikopter ingezet die in de avond vanuit de lucht heeft mee gezocht.
Ook de politie heeft ook de ME enige tijd ondersteuning verleend aan deze zoekactie. Vele inwoners uit Moordrecht begonnen ook spontaan zoekacties naar de vermiste dorpsgenoot. De zoektocht werd tegen middennacht ook uitgebreid richting Nieuwerkerk aan den IJssel. Een telefoon mast aan de Middelweg zou contact hebben gemaakt met de mobiele telefoon van de vermiste vrouw.
De vermissings zaak in Moordrecht hield de afgelopen avond en nacht veel mensen bezig. Op social media stromen De reactie van verdriet binnen.

Burgermeester Kats laat op twitter weten mee te leven met de nabestaanden en dank de hulpdiensten en inwoners Van Moordrecht die hielpen met zoeken.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.