Geweldsdelict Prins Alexanderlaan

Burgernet en de buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel maken melding van een geweldsdelict en roepen getuigen op zich te melden.

Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op woensdag 13 september 2017 , rond 18.00 uur op de Prins Alexanderlaan  achter de brandweerkszerne inNieuwerkerk aan den IJssel.

Bij de politie is informatie binnen gekomen dat rond genoemd tijdstip een vechtpartij zou hebben plaats gevonden waarbij meerdere personen betrokken waren. Er werd gesproken over meerdere personen die oniet het bloed zouden zitten maar toen de politie na 5 minuten aanwezig was troffen zij niemand aan.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van het delict iets gehoord of een persoon of personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad?
Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.