Vlootschouw 2017 geannuleerd ivm slechte weersvooruitzichten

De organisatie van de jaarlijkse vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft besloten de geplande Vlootschouw van aanstaande zaterdag 16 september af te gelasten.

“Met twee dagen onweer op het menu is het niet veilig om de staalconstructies (pontons/truss/waterjets) te plaatsen. Tevens vormt de wind en regenvoorspelling voor as. zaterdag een te groot risico voor de deelnemers en publiek. (Windgevoeligheid van truss, waterballen tenten en een te gladde dansvloer)” .

Meldt de organisatie op social media. De reacties ophet besluit zijn teleurstellend maar zeker begripvol.

Het niet doorgaan van het evenement betekent dat er dit jaar geen Vlootschouw in Nieuwerkerk aan den IJssel te zien zal zijn. De organisatie gaat nog wel kijken naar mogelijkheden om de lasershow in het najaar of anders het voorjaar 2018 te houden. En het thema Disco, dat komt zeker volgend jaar terug tijdens vlootschouw 2018 !

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.