insluiping woning Azaleaveld

Buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel en Burgernet maken melding van een insluiping in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De politie hoopt door deze oproep in contact te komen met getuigen van deze insluiping.

De insluiping is gepleegd tussen donderdag 7 september 2017 22:45 uur en vrijdag 8 september 2017 07:05 uur in een 2 onder 1 kapwoning aan het Azaleaveld te Nieuwerkerk aan den IJssel. De insluiping vond plaats middels de niet afgesloten schuifpui.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

nog niet aangemeld bij de buurtapp ? meldt u zich dan nu aan :  via http://nieuwerkerk.zuidplasveilig.nl/

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.