Fashion and Food Festival Oude Dorp

Voor de tweede keer organiseert de actieve ondernemersgroep van het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel een Fashion and Food festival.

Op zaterdag 9 September tussen 13:30 en 22:00 uur zal er van alles te beleven zijn in het Oude Dorp. Naast diverse optredens zal er ook een groot terrassenplein worden neergezet om culinair te kunnen genieten. Naast de culinaire hoogstandjes van de horeca van het Oude Dorp zullen er ook diverse foodtrucks aanwezig zijn.

Een bijzonder moment zal ook een slipper-run zijn. Nadat in de vorige editie velen een parcours aflegden op hoge hakken wordt er dit jaar gelopen op teenslippers. Deze zijn uiteraard te koop bij de winkeliers in het Oude Dorp. De organisatie heeft er dit jaar voor gekozen om de opbrengst van deze actie te schenken aan het Hospice IJsselthuis in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor meer informatie kunt u vinden op de  speciale Fashion and Food facebookpagina van dit grootse evenement.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.