Bekende Nederlanders fietsen 3 september snel door Nieuwerkerk

Zondag 3 september fietsen de bekende dorpsgenoten Michael Zijlaart en Leontien van Moorsel door Nieuwerkerk.

Daarnaast trappen ook Olcay Gulsen (modeontwerpster), Peter van den Hul (directeur v.d. Valk Nieuwerkerk) en de oud wielrenners Erik Breukink, Michael Boogerd en Johnny Hoogeland mee in de tocht voor Ride for the Roses. Ze zijn maar kort in Nieuwerkerk, tussen 10:25-10.28 uur komen ze via de bostelweg, de europelaan en de parallelweg zuid. Hierbij is dan de weg even afgesloten.

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Maar niet alleen BN-ers rijden mee, ook bijvoorbeeld onze dorpsgenoot Fred Neeleman doet mee. Hij is nog niet op zijn target van 200 euro dus sponseren kan altijd nog via deze pagina :

https://www.ridefortheroses.nl/mijn-ride/deelnemer/5210/fred-neeleman/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.