Pand voormalig politiebureau mogelijk huisartsenpraktijk ?

foto: JBN archief

Het pand waar tot 2015 het politiebureau in Nieuwerkerk aan den IJssel was gevestigd wordt MOGELIJK omgebouwd tot een nieuwe huisartsenpraktijk.

Dit melden diverse anonieme bronnen aan JBN. Dit ZOU MOGELIJK kunnen betekenen dat de huidige huisartsen, nu gevestigd in gezondheidscentrum Hoed gaan verhuizen naar het pand waar ook de poli van het Groene hartziekenhuis is gevestigd. Ook het CJG zou vergaande plannen hebben om te verhuizen naar de nieuwe locatie. Betrokkenen waren vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Mochten de geruchten waar zijn, dan zou dit betekenen dat een eventuele terugkeer van het politiebureau op de Doortocht in Nieuwerkerk aan den IJssel onmogelijk wordt. De roep om de terugkeer van een politiebureau bestaat al lange tijd. In mei 2017 werden er duizenden handtekeningen dmv. een petitie opgehaald als steun voor deze actie. Ook de politiek uitte hierin steun. De terugkeer van een bureau in ons dorp is zeer nihil. Op dit moment zijn de inwoners in Nieuwerkerk aangewezen op het politiepunt in het gemeentehuis.  Wordt uiteraard vervolgd!

Lees ook : start petitie terugkeer politiebureau:

http://jebentnieuwerkerker.nl/2017/05/07/start-petitie-terugkeer-politiebureau-nieuwerkerk-aan-ijssel/

petitie terugkeer politiebureau massaal gesteund:

http://jebentnieuwerkerker.nl/2017/05/10/petitie-terugkeer-politiebureau-massaal-gesteund/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.