De politie Waddinxveen-Zuidplas geeft vandaag een uniek kijkje in eigen keuken.

De politie Waddinxveen-Zuidplas geeft vandaag, vrijdag 25 augustus 2017 een uniek kijkje in eigen keuken.

Via de facebookpagina van de politie kunt u virtueel alle meldingen en werkzaamheden van de noodhulpdienst meemaken. Van het aanhouden van een fietsendief, meldingen van geluidsoverlast of een aanrijding in onze regio?  Alles kan voorbij komen. Wel wordt er uiterst secuur omgegaan met de privacy.Van 14:00 uur tot 23:00 uur wordt u via de facebookpagina van de politie op de hoogte gehouden door het plaatsen van foto’s met het daarbij behorende verhaal. De facebookpagina van de politie Waddinxveen-Zuidplas kunt u bereiken via :

https://www.facebook.com/events/208481189671811/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.