Politie gaat naar sollicitatie gesprek slachtoffer verkeersongeval

De politie Waddinxveen-Zuidplas maakt op hun facebook-pagina melding van een opvallende actie vandaag.

Het betrof een 23 jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel die vandaag onderweg was naar haar sollicitatiegesprek bij een fastfoodketen. Iets wat je natuurlijk niet wil missen als je om werk verlegen zit.

Het sollicitatiegesprek ging de vrouw helaas niet halen. Op de ‘s-Gravenweg kreeg zij tot grote schrik een ongeval met haar fiets en raakte daarbij gewond. Zodanig dat zij voor verdere zorg naar het IJssellandziekenhuis moest worden vervoerd en dus niet meer naar haar sollicitatiegesprek kon gaan. Daar bedachten de agenten wat op…

Ze trokken hun stoute schoenen aan en reden naar het fastfoodketen waar de vrouw haar gesprek zou hebben. Ze vroegen om de manager en bespraken met hem de sollicitatie van de vrouw. Of de gesprekstechnieken van de agenten voldoende genoeg waren om het bedrijf ervan te overtuigen de vrouw een baan aan te bieden weten we nog niet. Maar er wordt gehoopt op het beste…..

Tot slot brachten de politie de fiets van het slachtoffer nog even bij haar huisadres. Na behandeling in het ziekenhuis mocht de vrouw weer naar huis.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.