TIMMERDORP 2017 LIVEBLOG – Dag 3

De komende 3 dagen houden wij u op de hoogte van alle activiteiten op het terrein van Timmerdorp 2017. Via onze liveblog kunt u van minuut tot minuut zien wat wat er allemaal gebeurd op het terrein.
LET OP DAG 3; IVM WEERSVOORSPELLING IS HET PROGAMMA AANGEPAST! ZUIDPLAS GOT TALENT IS GEANNULEERD!

UITSLAG

19:00 uur : alle kinderen kunnen genieten van hun eigen gemaakte pizza, gebakken in een steenoven als afsluiting van het Timmerdorp. Veel kinderen hebben nu hun hut afgebroken en klaargelegd voor afvoer. Hazebroek en Tamerus helpt morgen met de gemeente het terrein weer leeg te maken. Dank hiervoor!

16:45 uur, alle hutten en andere foto’s van de juryschouw staan nu online
https://www.flickr.com/photos/153692493@N07/albums/72157685249036513

16:30 uur : Na een frikandellenlunch (dank aan de donatie van Verhage) ging de jury olv van Eelko met Andre en Edward langs alle 22 hutten en werd er gekeken naar alle aspecten. om 17:30 uur zal tijdens de pizza bakken de uitslag bekend worden gemaakt.

11:45 uur : Het programma is aangepast maar het ontbijt in de hutten ging gewoon door vanochend! Hieronder een filmpje:

Inmiddels is razende reporter Eelko al weer op het timmerdorp

07:30 uur: goedemorgen. Het is vandaag de laatste dag van Timmerdorp 2017. Nadat het gisteren prima weer was lijkt vandaag de regen weer een behoorlijke spelbreker te gaan worden. De organisatie heeft dan ook besloten om het programma aan te passen en dat betekent dat ” Zuidplas Got Talent vanavond komt te vervallen. Meer over de aanpassingen van het programma later vanmorgen.
Om 09:00 uur worden de kinderen verwacht in hun hut en kunnen daarveen heerlijk ontbijtje verwachten.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.