inbraak woning S-Gravenweg

De Buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel meldt dat er in de nacht van 19 op 20 augustus onbekenden het toegangshek van een een woning aan de S-Gravenweg  hebben geforceerd.

Daar bleef het niet bij, ook 2 auto’s die op het terrein voor de woning stonden werden opengebroken. In  e e n van de auto’s lag de afstandsbediening om de garagedeur te openen. Op de vermissing van een fiets na missen de bewoners voor zover bekend niets.  Via de buurtapp werd er in de omgeving van de S-Gravenweg een alert uitgestuurd met de vraag of men iets gezien heeft. Heeft u tips of informatie , bel dan de politie via 0900-8844

nog geen lid van de buurtapp? meldt u zich dan nu aan via www.zuidplasveilig.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.