VVD trekt omstreden parkeerplan terug

De VVD in Zuidplas gaat eerst meer onderzoek doen alvorens zij het initiatiefvoorstel voor besluitvorming gaat indienen. Dit is het resultaat van de raadsvergadering afgelopen dinsdag. Te veel inwoners van de hoogbouwflats voelen zich niet door de belangenvereniging VOOH vertegenwoordigd. De VVD gaat nu zelf eerst onderzoek uitvoeren en komt hierop terug.

Insprekers geven aan dat er een groter plan nodig is dan alleen parkeren. Hockeyvereniging de IJssel wil graag een binnenhal en ook diverse politieke partijen staan niet te springen in domweg parkeerplaatsen aan te leggen. Opties zoals een parkeerdek, shuttle vanaf station en de intenties van van de partijen komen langs. Het CDA wil vooral het college verantwoordelijk maken wat op zich bijzonder is bij een initiatief van de VVD als politieke partij. De VVD komt er dus op terug.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.