Brutale Babbeltruuk de Wilg Nieuwerkerk aan den IJssel

De politie is sinds dinsdagmiddag 16 mei op zoek naar een man die door middel van een babbeltruuk een woning is binnengekomen in de Wilg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

Rond 12:15 uur belde de man aan en vertelde de oudere bewoonster de woning te komen controleren op de mogelijkheid van het aanwezig zijn van asbest. Nadat de man in de slaapkamer van de woning heeft rondgelopen is hij weer weggegaan en ontdekte de bewoonster dat er in ieder geval een gouden ketting is verdwenen. Bij navraag bij Vestia, de verhuurder van de woningen  in de Wilg bleek dat er niks bekend is van asbestverwijdering.

Bekend is dat de man brildragend was, donker haar heeft. Verder droeg de man een roze overhemd en sprak gebrekkig Nederlands. Buurtapp Nieuwerkerk heeft in de wijken rondom de Wilg een app alert uitgestuurd waarin werd gevraagd uit te kijken naar de man. Mocht u tips hebben, heeft u wellicht iets opgemerkt rondom de Wilg, dan wil de politie graag met u in contact komen : 0900-8844.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.