Ernstige mishandeling op Zuidplaslaan

Op zaterdag 13 mei, omstreeks 17:30 uur, heeft er een ernstige mishandeling plaatsgevonden aan de Zuidplaslaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deze mishandeling is gepleegd door de bestuurder van een witte Kia. Het vrouwelijke slachtoffer zat als passagier in de witte Kia.

Op de rotonde Zuidplaslaan/ N219/ Zuidplasweg is het slachtoffer uit de witte Kia gestapt. Daar heeft zij mensen om hulp gevraagd en is ze door voorbijgangers  naar het politiebureau in Gouda gebracht. De politie vraagt ieder die iets gezien heeft van deze ernstige mishandeling  zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

( In eerdere berichtgeving vanuit de politie werd er gesproken over Nieuwerkerk aan den IJssel als plaats van het incident. Dit moet Zevenhuizen zijn. Politie zal dit in hun verdere berichtgeving aanpassen).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.