Domino’s pizza opent vestiging Reigerhof

Het leegstaande winkelpand aan de buitenzijde van winkelcentrum Reigerhof zal worden getransformeerd tot een nieuwe vestiging van  Domino’s Pizza.

Het pand kwam in 2016 leeg te staan nadat fietsenwinkel Hoogerwaard besloot geen huurverlenging in het winkelcentrum aan te gaan maar te verhuizen naar een pand aan de Doortocht in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het winkelcentrum betekent het weer een welkome aanvulling om de leegstand tegen te gaan.

Het hoofdkantoor van Blokker heeft afgelopen week besloten diverse filialen te gaan sluiten. Aangezien ook oa. Marskramer onderdeel is van de Blokker concerns  zullen er over het hele land ook vestigingen van deze winkel gaan sluiten. Wat dit betekent voor de vestiging in de Reigerhof is nog niet bekend.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 11.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 200 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 5 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.