Cupcakes voor kids helpt Nieuwerkerkse kids aan speelgoed

Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent traditiegetrouw een periode vol spanning, gezelligheid en heel veel leuk nieuw speelgoed. Daar staat tegenover dat uit onderzoek van Albert Heijn is gebleken dat kinderen met de helft van hun speelgoed niet meer spelen. Met alle nieuwe cadeaus in het vooruitzicht willen ouders graag ruimte maken in de kasten en op zolder. Bijna 85% van de ondervraagde ouders zou het overbodig geworden speelgoed het liefst een goede en nuttige nieuwe bestemming geven. Albert Heijn helpt hier graag aan mee en organiseert tot en met uiterlijk zondag 6 december in samenwerking met Goedzak een landelijke speelgoedinzamelingsactie. Klanten kunnen hun oude speelgoed inleveren bij de deelnemende Albert Heijn winkels. Deze doneren het speelgoed aan een zelf gekozen lokaal goed doel.
E en van deze doelen die door de Albert Heijn vestiging is uitgekozen is Cupcakes voor kids uit Nieuwerkerk aan den IJssel.
Van al het speelgoed wat cupcakes voor Kids van Albert Heijn krijgt worden er pakketjes gemaakt voor Nieuwerkerkse gezinnen waarvoor het niet zo vanzelfsprekend is om speelgoed voor kinderen aan te schaffen.

Aanmelden voor een pakket kan door op de facebookpagina van cupcakes voor kids de naam,leeftijd,j/m en ophaalpunt(Nieuwerkerk, Waddinxveen of Moordrecht) te zetten.
Aanmelden kan tot woensdag 23 november.

Er wordt volop speelgoed ingeleverd.
Er wordt volop speelgoed ingeleverd.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.