Vandaag : Sinterklaas zaterdag in Nieuwerkerk aan den Ijssel

De agenda van Sinterklaas zaterdag!
Tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunnen kinderen bellen met Sinterklaas. Het nummer is 06-14305255 wat alleen bereikbaar zal zijn op deze datum en tijdsduur.
Stuurt u voor 11:00 uur een privé berichtje met wat gegevens van het kind ( met daarin de naam, hobby’s, etc zodat Sinterklaas een beetje op de hoogte is en zo daarop kan inspelen tijdens het gesprekje. Als u een privé berichtje stuurt dan krijgt u een nummer teruggestuurd wat aan de naam van uw kind wordt gekoppeld en wat u moet noemen als uw kind belt, dit om geen verwarring te krijgen met gelijke namen. Dus maak van deze unieke mogelijkheid gebruik!
De boot komt na een lange tocht vanuit Spanje via de Ringvaart Nieuwerkerk binnen. Vanaf de wijk Kleinpolder en langs de Kerklaan zal de boot goed te zien zijn. Rond 12:45 uur zal deze aankomen en aanmeren bij de nieuwste en bekendste steiger van Nieuwerkerk aan den IJssel bij het oude dorp. Na de aankomst in het Oude Dorp volgt er een tocht door de Dorpsstraat. Rond 13.30 uur gaat Sinterklaas per oldtimer naar winkelcentrum Dorrestein om daarna rond 14.30 uur in de Reigerhof aan te komen.
Het spektakel zal ook op de radio te volgen zijn: Omroep Zuidplas zal de intocht live uitzenden. E e n van de zwarte pieten heeft een opleiding tot radio piet gevolgd en is ook in het Oude Dorp al voor de aankomst te horen. Een uitgebreid televisieverslag zal later op zaterdag te zien zijn op het tv kanaal van Omroep Zuidplas en via diverse internetkanalen.
En op onze facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker als de gehele middag updates, foto’s en beelden van de intocht. Maakt u ook foto’s van dit spektakel? Deel ze dan op onze pagina.
Voor kinderen tot acht jaar is er zaterdagmiddag ook weer een leuke voorstelling in het Ontmoetingscentrum aan de Bospolderstraat. De gratis voorstelling begint om 15.00 uur en de zaal gaat om 14.45 uur open. Ouders kunnen achter in de zaal plaats nemen en de voorstelling zal tot ongeveer 16:00 uur duren

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.